Személyes Mini Wand Masszírozó Vissza, Lábát, Nyakát. Nagy teljesítményű, Vezeték nélküli, Vízálló, Vezeték nélküli, 30 Mágia Rezgés Mód. Kompakt, USB Újratölthető, Ajándék Doboz.

Személyes Mini Wand Masszírozó Vissza, Lábát, Nyakát. Nagy teljesítményű, Vezeték nélküli, Vízálló, Vezeték nélküli,

HUF 7897.50

Új

Tova elérhető

Prémium Minőségű - Vagyunk teljesen biztosak a magas minőségű terméket kínál 10 év garancia!Segítségre van szükséged?Kérdése van?Az ügyfél FILLBOSS szolgáltatás csapat fogja válaszolni, hogy 12 órán belül, vagy visszatérítjük, valamint küldünk önnek egy új masszírozó.Luxus Ajándék Csomagolás - E neked, vagy valaki más, a FILLBOSS masszírozó jön egy luxus ajándék doboz tartalmaz egy bársony utazás ujja, ami biztos, hogy hatni.Az újratölthető – a Kézi Wand Masszírozó, hogy egy USB-kábelt, ami igazán könnyű feltölteni a masszírozó-tól autós töltő, fali aljzatba, power bank, laptop vagy a PC.Tökéletes a Mindennapi Használat - Köszönöm, hogy minőségi, tartós anyag, a vízálló masszírozó pálca alkalmas mindennapi használatra, illetve könnyen tisztítható, meleg vízzel, szappannal.Mindig Eléri a Helyszínen - A kézi wand masszírozó használata egyszerű biztosít mély megkönnyebbülés feszes, fájó izmokat.Mellékelt használati útmutatót könnyen bemutatja, hogy egy pihentető bliss.

A kategória legjobb ajánlatai

Test Sport Kettős Sebesség Professzionális Vibrációs Masszírozó a Fájdalom, Izomfájdalom – Prémium Kiropraktika Új
Test Sport Kettős Sebesség Professzionális Vibrációs Masszírozó a Fájdalom, Izomfájdalom – Prémium Kiropraktika

TAPASZTALJA MEG A KÜLÖNBSÉGET.A Test Sport 2Sebesség Szakmai Masszírozó enyhíti a feszültséget, majd ellazítja az izmokat, miközben növeli a vér áramlását, hogy a sérült te

HUF 17489.25